Spennende aktiviteter på Utsira

Utsira har mange spennende opplevelser å tilby, og vi ved Utsira Overnatting vil være behjelpelige med å tilrettelegge opplevelser for våre gjester.

Utsira har mye å by fram. Flott natur med turstier og gode fiskemuligheter.

Aktiviteter

Svømmehall/ idrettshall, restaurant og nærbutikk. Utsira er et travelt samfunn, med mange tilbud, som er verdt et besøk.

Utsira er ei øy som ligger en time og ti minutter med M/S Utsira, vest for Karmøy og Haugesund. Det er Norges minste kommune med sine ca 200 innbyggere. Men selv med sine få innbyggere er Utsira et aktivt lokalsamfunn, og å delta i sosiale aktiviteter som musikkorps, idrettslag, velforening og husflidslag er nesten en selvfølge.

Utsira har de senere årene blitt et populært reisemål for turister og feriegjester. Og interessen øker. Og det jobbes aktivt med å legge til rette for nye opplevelser for våre gjester. De siste årene er det kommet til mye gatekunst rundt omkring på Utsira, både langs veiene og ute i naturen. Gatekunsten er laget av kjente nasjonale og internasjonale artister. Geocaching er en annen type opplevelser som er blitt en populær aktivitet på Utsira i senere år. I tillegg er Utsira fortsatt et eldorado for de som liker å fiske og som driver med fuglekikking. Og for de som er historisk interessert er det også mange spennende opplevelser å hente på Utsira med mange gamle hustufter fra folkevandringstiden og flere grotter.

Teambuilding

Geocoaching

Turforslag

Fiske

Guidede turer

Fuglekikking

Andre aktiviteter

Attraksjoner

Ta kontakt

Utsira Eiendom AS - Sildaloftet

Postboks 104 5547 Utsira

E-post: sildaloftet@utsira.com

Telefon: 52 75 00 08

Mobil: 912 42 714

 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på våre nyheter. Klikk her for å registrere deg!
​Registrer »