Havet ligg stundom speglande stilt,
jamnast det reiser seg fælsleg og vilt.
Havet kan gjeva og havet kan ta.
Havet, det veldige, hugen kan dra.
Utsirasangen
Møterom og konferanselokaler

Kurs & konferanse

Tau_Bord
Utsira er et unikt sted for kurs og konferanser hvis du søker etter omgivelser som har en verdi i seg selv. I et maritimt miljø, med frisk sjøluft og god atmosfære vil du oppleve en annerledes konferanse. Beliggenheten ut mot havet gir nærkontakt med naturkreftene når værgudene spiller opp, -her kan du finne roen i stemningsfulle omgivelser og flott natur.
Utsira fyrområde
Bølgen
Sildaloftet
Leie av konferanserom Sildaloftet

For kurs, styremøter, konferanser, selskap, jubileum, årsfest, julebord, events, ut-i-det-blå-tur eller en sammenkomst der den sosiale delen er viktig
– da er Sildaloftet et godt og uformelt sted å være.

Konferanserommet vi tilbyr har arbeidsplass til ca. 30 personer eventuelt sitteplass til 60 personer.
Vi skreddersyr en pakke som vil være perfekt til nettopp dere! Vi har et konferanserom på ca 100 kvm ved Sildaloftet som vi leier ut,
og kan i tillegg tilby forfriskningspakke under konferanseoppholdet. Vi har et godt samarbeid med spisestedene på øya om du skulle ønske å innta måltider i andre omgivelser.
Skulle dere ønske å stå for all matlaging selv kan den lokale kjøpmannen levere alt dere trenger direkte til kursstedet. Vi er behjelpelige med alt dere måtte trenge for å få et vellykket arrangement.

Leie av møterom på Bølgen og Fyret

På Bølgen og Fyrområdet kan vi tilby møterom. Ta kontakt med oss på telefon eller email så ordner vi det.