Ramsalt overnatting!

Utsira er blitt et populært reisemål for turister de siste årene. Antall turister har doblet seg på få år. Og det er kapasitet på Utsira til å håndtere fortsatt sterk vekst.

Overnatting

Utsira Overnatting har de siste årene utvidet sitt tilbud med overnatting til ferie- og fritidsgjester. Og til andre som ønsker seg et opphold på Utsira. De tilbudene vi har skulle dekke de fleste behov for overnatting. Tilsammen kan vi tilby ca 40 rom og 80 sengeplasser på Utsira.

Helt ytterst på kaien i Sørevågen ligger Sildaloftet med overnattingsplasser til inntil 32 personer fordelt på 15 rom. Her er det store fellesarealer med et moderne kjøkken og hyggelig stueområde. Vi kan også ta imot gjester innen kurs og konferanse da vi har et stort konferanserom med plass til inntil 30 personer.


Helt ved kaikanten i Nordevågen ligger Bølgen, 5 flotte nye leiligheter som hver har inntil 6 sengeplasser. Leilighetene går over to etasjer der du finner soverom, bad, åpen kjøkken/stue løsning i 1.etasje og soverom og tv-stue i 2.etasje. Her skal du finne alt du trenger for å kunne ha et hyggelig opphold og nyte havet som er like utenfor stuevinduet.

Drømmer du om en fyrferie? Da kan vi også tilby overnatting i 4 boenheter ved Utsira Fyrstasjon. Der er plass for inntil 20 personer. Fyrstasjonen ligger på Utsira sitt høyeste punkt, ca 70 meter over havet.

Overnatting Sildaloftet

Velkommen til overnatting på Sildaloftet i Sørevågen.
Les mer »

Overnatting Leiligheter

Velkommen til overnatting i Bølgen ferieleiligheter i Nordevågen.
Les mer »

Fyrvokterbolig

Velkommen til overnatting i Fyrvokterboligen ved Utsira Fyrstasjon.
Les mer »

Ta kontakt

Utsira Eiendom AS - Sildaloftet

Postboks 104 5547 Utsira

E-post: sildaloftet@utsira.com

Telefon: 52 75 00 08

Mobil: 912 42 714

 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på våre nyheter. Klikk her for å registrere deg!
​Registrer »