Overnatting og sjelero - ytterst i havgapet!

Velkommen

Bestill rom »

Overnatting Sildaloftet

Les mer »

Overnatting Bølgen

Les mer »

Overnatting Utsira fyr

Les mer »

Utsira

Utsira - øya i havet. Norges minste kommune. Her kan du kjenne på naturkreftene og leve det gode liv.
Les mer »

Overnatting

På 3 forskjellige plasser på Utsira tilbyr vi overnatting for tilsammen 80 personer.

Helt ytterst på kaien i Sørevågen ligger Sildaloftet, med overnattingsplasser inntil 32 personer fordelt på 15 rom. Her er det store fellesarealer med et moderne kjøkken og hyggelig stueområde. Vi kan også ta imot gjester innen kurs og konferanse da vi har et stort konferanserom med plass til inntil 30 personer.

Helt ved kaikanten i Nordevågen ligger Bølgen, 5 flotte nye leiligheter som hver har inntil 6 sengeplasser. Leilighetene går over to etasjer der du finner soverom, bad, åpen kjøkken/stue løsning i 1.etasje og soverom og tv-stue i 2.etasje. Her skal du finne alt du trenger for å kunne ha et hyggelig opphold og nyte havet som er like utenfor stuevinduet.


Fyrferie er veldig populært. På Utsira høyeste punkt kan vi tilby en fyrvokterleilighet med 5 soverom, en fyrmesterbolig med 3 soverom, en kunstnerleilighet med 2 soverom og en hybel med 1 soverom. Tilsammen kan vi da tilby ca 20 sengeplasser ved Utsira Fyr. 

/ Les mer

Om Utsira

Utsira har mye å by fram. Flott natur med turstier og gode fiskemuligheter.

Svømmehall/ idrettshall, restaurant og nærbutikk. Utsira er et travelt samfunn, med mange tilbud, som er verdt et besøk. Utsira er ei øy som ligger en time og ti minutter med M/S Utsira, vest for Karmøy og Haugesund. Det er Norges minste kommune med sine ca 200 innbyggere. Men selv med sine få innbyggere er Utsira et aktivt lokalsamfunn, og å delta i sosiale aktiviteter som musikkorps, idrettslag, velforening og husflidslag er nesten en selvfølge.

Vi jobber med å legge bedre til rette for fisketurisme og havfiske.

/ Les mer

Ta kontakt

Utsira Servicesenter AS - Utsira Overnatting

Postboks 104 5547 Utsira

E-post: utsiraovernatting@utsira.com

Telefon: 52 75 00 08

Mobil: 912 42 714

 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på våre nyheter. Klikk her for å registrere deg!
​Registrer »