Rom på Sildaloftet i sørevågen
og leiligheter i nordevågen
Sildaloftet - Overnatting Utsira
Sildaloftet - Overnatting Utsira
 Overnatting i ramsalte omgivelser
Sjelero ytterst i havgapet! 
 

Utsira har mye å by fram. Flott natur med turstier og gode fiskemuligheter. Utsira er et travelt samfunn, med mange tilbud, som er verdt et besøk.

Utsira
utsirafyr
Kurs & konferanse
konferanserom
​Utsira er et unikt sted for kurs og konferanser hvis du søker etter omgivelser som har en verdi i seg selv.
Overnatting
kurs-konferanse

Vi kan tilby deg overnatting både på nordsiden og sørsiden av øya. 

Aktiviteter
152
​Vi kan tilby en rekke ulike aktiviteter - noe for en hver smak.
hor strek

Overnatting

Vi kan tilby deg overnatting både på nordsiden og sørsiden av øya.

Helt ytterst på kai i Sørevågen ligger Sildaloftet, med overnattingsplasser inntil 33 personer fordelt på 15 rom. Her er det store fellesarealer med et moderne kjøkken og hyggelig stueområde. Vi kan også ta imot gjester innen kurs og konferanse da vi har et stort konferanserom med plass til inntil 30 personer.

Helt ved kaikanten i Nordevågen ligger Bølgen, 4 flotte nye leiligheter som hver har 6 sengeplasser. Leilighetene går over to etasjer der du finner ett soverom, bad, åpen kjøkken/stue løsning i 1.etasje og to soverom og tv-stue i 2.etasje. Her skal du finne alt du trenger for å kunne ha et hyggelig opphold og nyte havet som er like utenfor stuevinduet./ Les mer

Om Utsira

Utsira har mye å by fram. Flott natur med turstier og gode fiskemuligheter. Svømmehall/ idrettshall, restaurant og nærbutikk. Utsira er et travelt samfunn, med mange tilbud, som er verdt et besøk.

Utsira er ei øy som ligger en time og ti minutter med M/S Utsira, vest for Karmøy og Hagesund. Det er Norges minste kommune med sine 210 innbyggere. Men selv med sine få innbyggere er Utsira et aktivt lokalsamfunn, og å delta i sosiale aktiviteter som musikkorps, idrettslag, velforening og husflidslag er nesten en selvfølge.

/ Les mer
Ta kontakt
linje-i-bunn
Utsira Eiendom AS 
- Sildaloftet  
Postboks 104 5547 Utsira 

E-post: sildaloftet@utsira.com  
Telefon: 52 75 00 08
Mobil: 912 42 714
Hurtiglinker
linje-i-bunn
Kart
linje-i-bunn
Copyright 2013 Utsira Eiendom AS